Donation

Det er muligt at donerer op til 16.300,00 til TO-MU og på samme tid er det fradragsberettiget på selvangivelsen. – Vi er en del af KFUM-Spejderne i danmark:

KFUM-Spejderne i Danmark er godkendt til at kunne modtage gaver, som giverne kan trække fra i skat efter de samme regler som gælder for gaver/bidrag til f.eks. Folkekirkens Nødhjælp, Røde Kors eller Kræftens Bekæmpelse.

For den lokale gruppe betyder det, at støttemedlemmer og sponsorer med fordel kan give deres bidrag til gruppen og samtidig få et skattemæssigt fradrag.

Kravet for, at giverne kan få et skattemæssigt fradrag er, at beløbet sammen med giverens cpr.nr. eller cvr.nr. indberettes til SKAT. I praksis sker det ved, at giverne indbetaler deres gave til KFUM-Spejderne.

Betal via bankoverførsel

Du kan betale via bankoverførsel til vores konto i Danske Bank

Kontonummer: 4183-4330164069

Noter sammen med indbetalingen, at Munkebjerg distrikt skal modtage gaven og dit cpr-nr. eller cvr-nr. Så indberetter vi donationen til skat.

Indberetningen sker automatisk, da KFUM-Spejderne indberetter gaverne direkte til SKAT.

Betal via MobilePay

Du kan overføre et valgfrit beløb via Danske Banks mobil-app “MobilePay”

Send beløbet til: 72642

Noter sammen med indbetalingen, at Munkebjerg distrikt skal modtage gaven og dit cpr-nr. eller cvr-nr. Så indberetter vi donationen til skat.

Hvad skal pengene bruges til

Det koster omkring 5.000,00 at drive koordinering delen om året, hvis der kommer flere penge ind vil det blive brugt på aktive medlemmer af TO-MU, det kan være gratis udstyr eller efteruddannelse.